Påskmys med familjen

Måndag och sista dagen på lovet. Idag är det ingen snöstorm utan super fint väder, dock kallt. Fick upp minnen på Facebook och där var en bild för exakt 2år sedan tror det var,  jag låg i solstolen och solade och Liam sprang runt i badbyxor. Jag hoppas det vänder nu och värmen kommer, nu har man fått smak av både sol och värme.

Igår så hade vi påskmiddag här hemma, mamma kom och jag bjöd på krämig räkcheesecake, äggrullar,petit choux med räkor och pepparrot och ansjovisröra med äpple, i snapsglas. Inget viktväktande men åt med gott samvete. Idag är det nya tag och vi kör på 🙂

Nä nu ska jag ta tag i twinsen kläder, de växer så det knakar och kläderna blir mindre. Jag har  en bloppis på Instagram där jag lägger ut kläderna, nytt eller bra begagnat. Så är ni intresserad över barnkläder så in och kika på Linsalusen_bloppis på Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top