En tur till Söderslätt…

Sverige vaknade verkligen upp till helt olika förutsättningar i morse. I alla fall om man skummade igenom sitt Instagramflöde då det verkade vara ömsom snö ömsom sol – I mitten av April!! Tack och lov så fick vi det sistnämnda i Helsingborg dvs en precis lagom vårdag med sisådär 11-12 grader i luften.

Sol innebär genast att min lust att bege sig ut smyger sig på och då svärfar har konstutställning denna helgen så passade en tur ner till Vellinge och Lorensberg alldeles utmärkt. Älskar dessutom att åka bil med M då det blir mycket musik, diskussioner och skratt – så även denna gången.

När vi väl kom ner till utställningen skulle dock Kason, som han kallar sig, åka bort till ännu en utställning där han visar upp sina tavlor denna helgen. Nämligen Solsäter! Där passade vi på att äta en fantastisk lunch i deras gårdsbutik. En alldeles utmärk Kalventrecote med sommarprimörer! Ett besök jag verkligen kan rekommendera.

Nu blir det kvällsmat, soffhäng och lite Let´s Dance för resten av kvällen. Har dock redan börjat fundera på vad som står på menyn för morgondagen…ska bara invänta vädret då det viskats om snö även i dessa trakter…blä!!

Btw – vädret fick verkligen igång min ”vårfeeling” så jag passade på att prova min nya jacka från Country Dreams av märket Cream! Jag förälskade mig verkligen i den så fort jag så den och inte blev det sämre när jag äntligen kunde börja använda den!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top