Oxhallen

Vaknade till en kylig men solig Februaridag. Oavsett om kylan är här så tittar bara solen fram så ger den mig välbehövlig energi och lust att bege mig ut på äventyr. I dag behövde vi inte bege oss så långt utan bara en kortare busstur för att nå dagens utflyktsmål.

I södra delarna av Helsingborg, närmare bestämt på bryggeriområdet, ligger Oxhallen. En fantastiskt mysig miljö som vi brukar passa på att besöka av och till. Här stöter man på lokala matproducenter och kan både provsmaka och sätta sig ner och äta. Dessutom kombinera man givetvis detta med Helsingborgs eget lokalproducerade öl som håller till vägg i vägg.

För mig och M blev det en lammburgare från Sigvard Månsgård med en (obligatorisk) ölplatta. Ölplattan består av 4 st 20 cl lokala smaker med öl från Helsingborgs Bryggeri. Givetvis variera dem men idag så var det bla ale, lager och vinteröl. Alla deras olika sorter hittar ni här och de flesta finns nog på våra Systembolag runt om i Sverige.

Kameran glömdes tyvärr hemma, så det fick bli mobil bilder i stället som jag bjuder på. Nä gott folk nu är det Mello och ostbricka, ha en skön Lördagskväll.

Goa och underbara Åsa och Martin

Tack för idag Oxhallen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top