Härliga Fredag & nya bord

Varit på vift hela dagen känns det som. Fick barnvakt några timmar så då gäller det att passa på att göra dom där sakerna som oftast tar liiite längre tid att göra när de små är med. Vi fick i alla fall en hel del gjort så det var bra. Ikväll är jag gräsänka så jag ska tända massor med ljus, krypa upp i soffan, som jag har helt för mig själv för en gång skull, och faktiskt ska ta mig ett glas rött och lite ost. Mannen ska iväg och se på  fotboll och sonen är på disco och twinsen lär somna om 2 timmar eller så.

Vi fick tyvärr reklamera borden som vi köpte förra veckan, trist nog höll dom inte måttet. Blev stora märken på borden och konstigt nog så hade lacken smält där ljusen hade stått. Ljusen var köpta på samma ställe som borden, de hade t.om ljusen på bordet i butiken. Iallafall så fick vi det reklamerat. Men vi kom hem med nya bord. Så nu hoppas jag att de håller måtten.

Eden
Adele

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top