Godisplanet & Orangeriet

En härlig lördag lämnar vi bakom oss och välkomnar söndag. Tydligen så slutade sommartiden idag/natt så man fick ställa tillbaka klockan. MEN vaknade ni inatt runt 03? Av världens jäkla smäll? Alltså på fullt allvar några mikrosekunder så tänkte jag att det var en jäkla bomb utanför. Lilleman sprang snabbt ner från trappan och var jätte rädd. Tittade snabbt i telefonen, (ovädersrapp) och såg att det var 2 ovädersprickar över Helsingborg. Phuu kunde snabbt andas ut och somna om….

Idag så har Lilleman kalas på Laserdome och får fira sin kommande födelsedag med kompisarna, det har han längtat efter länge. 

Igår så tog vi en liten familjeutflykt, drog till godisplanet som ligger vid Skånes Fagerhult. Fick en liten chock, trodde den skulle vara större. Men inte konstigt egentligen för sist jag var där så var jag bara 10år gammal då tyckte man allt var stort. Men kidsen blev glada och fick handla sitt godis 🙂

Efter det så körde bilen mot Orangeriet som är en av våra favorithak, tog dagens grilltallrik som var revbensspjäll med klyftpotatis, så gott 🙂 Där e så himla mysigt, så har ni inte varit där – så åk dit!

Avslutade dagen med soffa och film – skönt!

Pappa är ju ett Watford fan så klart så gör han allt så tjejerna ska vara det med 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top