Kräksjuka & sömnlösa nätter

Sooooooooool!

Så skönt att solen tittar fram, man blir så mycket piggare och gladare på något sätt.

Jag somnade strax efter 22 igår men vakna 03 igen och hade sådana smärtor i foten så jag somnade inte om förrän tidigt i morse tyvärr. Så jobbigt att det gör fortfarande ont och att jag är så orörlig som jag är. Så trist!

Vi har även haft lite kräksjuka in the house, Adele insjuknade i söndags morse, klagade på ont i magen och sen pang kom det. Men det är ju typ en ”endags” som förra gången, sen blir hon pigg igen. Så M har vabbat här hemma. Alla andra har klarat sig  så i  morn är det förskola igen! Så skönt för dom.

I lördags blev vi hembjudna av sis och familj på grillmiddag. Vi bor bara typ 5 min gång  ifrån varandra, men med tanke på att jag är så orörlig så fick M köra mig fram till dörren och jag placerade rumpan mer eller mindre på samma ställe hela kvällen och benet i högläge. Trevlig kväll som gick allt för snabbt.

Jag skrev i förra inlägget att vi skulle renovera badrummet, vi kunde flytta på den så det kommer bli om 2 veckor. Ska bli riktigt roligt att få inreda det, och det kommer bli så snyggt. Hoppas dock att jag är mer rörlig då.

Ha en fiiiiiin Tisdag

    

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top