Då var det över..

Godmorgon, Godmiddag på er…

Hela familjen har lämnat huset och det är bara jag och Deeney kvar här. Jag ska snart hoppa in i vardagsrummet och krypa ner i soffan, det är ungefär så mina vardagar ser ut numera. Förflyttning mellan vardagsrum,sovrum och toalett. Låt detta får sitt slut!

Men men..Ni mins att jag skrev i Januari att vi hoppade på ett kostschema som skulle hålla på i 66 dagar. Nu är det så att 10 veckor har gått och vi fullföljde vårt program – fantastiskt. Det har självklart gått upp och ner och sura miner och uppgivenhet men vi fortsatte och det gav sin belöning. Trots att 66-dagars resan är ”över” så kommer vi att fortsätta detta kostprogram men kommer att inte vara lika strikt utan det blir mer som ett 5 (6)-(1)2 program. Det bästa med detta är att man har verktygen och vet hur man ska tänka och äta och prioritera. Och att slipa räkna och skriva upp som i Viktväktarna, nu kastar jag inte dom under bussen för jag gillar Viktväktarna men just nu funkar detta så bra för mig. Jag kan verkligen rekommendera WeeklyRevolt och deras 66 – dagarsprogram.

Jag tjuvstartade innan programmets början den 2:e Jan (programmet började 17:e) och fram tills idag så har jag tappat -14kilo och -15cm om magen.

Som jag skrev ovan så kommer jag att fortsätta nu och när jag känner att jag har nått mitt mål och fortsätter mer eller mindre på samma sätt men omvandlar det till en livstil. För det är ju otroligt viktigt att detta ska bli en livstil. Och ni som känner mig vet ju om att jag älskar att sätta guld på tillvaron och dricka ett glas bubbel en onsdag och äta min tryffelrisotto på en fredag. Och så kommer det att bli 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top