Julafton

Det sa swiiish så var julafton över.. Ibland så önskade man att julafton kändes längre. Men alla barnen var jättenöjda och sonen utbrast att detta var den bästa julen. Uppenbarligen var någon nöjd med sina presenter haha.

Överraskade M med en resa till Skottland. I Februari är det dags då vi har pratat länge att vi vill dit och nu blir det verklighet. Jag fick biljetter till Tomas Andersson Wij, Ett jättefint smycke från Carolina Gynning (smycket har en betydelse -”älskar och värdefull” ) – så fint! Sen öppnar jag upp ett paket och där ligger en burk med Salsa. Jag  tittande frågande på honom när han bad mig läsa innehållsförteckningen. Och jag trodde jag skulle döööö. Ja ni ser själv på bilden, jag ska tydligen gå salsakurs, under hela våren, med M, syster och hennes man. Så jäkla roligt. Längtar redan efter de första dansstegen…

I år så hade syrran julen hos sig och vi alla hjälpte till med både mat och disk, och som vanligt så blir det alltid en massa mat och julgodis över. Så mysigt att få spendera kvällen med hela tjocka släkten. Det brukar surras och ätas till långt in på småtimmarna.

Idag har vi alla bara strosat runt i pyjamas och småmyst i soffan mer eller mindre hela dagen. Jag och M skulle på gallej ikväll, men vi valde att ställa in och stanna hemma. Så nu väntar vi på hämtemat och ska plöja igenom några filmer ikväll. Hoppas ni själv har haft en jättemysig julafton och en fortsatt skön kväll.

Kram på er.

Martin fick resa till Skottland 🙂

 

2 Comments

 1. Malin E
  2017-12-25

  Åh Skottland, låter härligt. Vi var i Dublin när jag fyllde 40 och jag blev kär, Skottland lockar mig också….
  Ska bli spännande att få se bilder??

  Må så gott

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-12-27

   Dublin är underbart! Jobbat och bott i Cork under gymnasietiden. Tänkte först att ge det, men ingen av oss har varit i Skottland så då var det perfekt tyckte jag, ska bli så roligt att få uppleva ngt nytt tillsammans :)Gott Nytt År

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top