Det kom ett paket…

Så här i juletider så dimper det ner, en och annan, beställning i min brevlåda. Trots att jag har en man som jobbar inom köpcentrumbranschen så erkänner jag att det är extremt enkelt att shoppa mina julklappar på nätet. Inte minst för att jag inte har lika lätt att komma ut på stan då jag har två små tjejer som kräver min uppmärksamhet 24/7. Då är det betydligt enklar ett surfa rundor, på nätet, efter att man lagt de små. Sen kan man oftast göra några rejäla klipp som man inte alltid kan i en fysisk butik. Jag brukar ju dessutom ha bra koll på vilka paket som väntas och därför blev jag rejält överraskad när jag plötsligt fick ett sms om att jag hade ett paket från MyK att hämta ut.

Ni kommer kanske ihåg att jag och MyK hade ett samarbete tidigare i höstas då jag upptäckt deras fantastiska väskkollektion och gav, er läsare, en möjlighet att shoppa loss på deras sida med lite extra rabatt. Nu ville de bara tacka för ett gott samarbete och passa på att önska god jul. Och wow vilka fantastiska små julgåvor som låg i paketet. Ett halsband till mig och små ”nappväskor” till Eden och Adele. Vilken härlig överraskning och att bara ta sig tid att premiera samarbetet på, på det personliga sättet, visar ju tydligt vilket fantastiskt företag man har att göra med…

In och kika på hennes butik Alixtra – finns så mycket fina saker, ni kanske hittar en liten julpresent till er själva;)

  

2 Comments

 1. Maggan
  2017-12-27

  Måste erkänna att jag är avis på all barnvakt ni har,hur lyckas ni? Anlitar ni något företag? Tack för en fin blogg o gott nytt år!/Maggan

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-12-27

   Hej. Vad kul att du läser hos mig. Vi är en en stor familj, så många stora syskonbarn och en fantastik mamma som passar när det behövs 🙂 Gott Nytt år.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top