Jag lever…

I´m alive…även om det har varit lite av en skitvecka av många olika anledningar. I går visade vågen att jag tappat ytterligare 1 kg och nu har alltså över 8 kg lämnat denna kroppen. Tycker fortfarande inte att jag märker det, rent kroppsligt, men däremot märks det på hur jag känner mig fysiskt. Känner mig lättare mer energifylld. Dessutom ljuger ju inte måttbandet – eller mina kläder för den delen – och det får ju en ännu mer taggad!

Känns som att jag sitter mitt emellan storlekar och det märktes, inte minst i går, när jag fick prova kläder i nästan två timmar för att få något att sitta rätt. Rätt märklig, men ändå behaglig, känsla när byxorna börjar sitta lite lösare. Det innebär dock att plånboken måste fram igen då jag börjar inse att det blir en del kläder som får kasseras. För tanken är ju knappast att jag skall gå tillbaka igen…

I går kväll hade vi dock ett restaurangbesök inplanerat. Denna gången skulle även barnen med så det, kanske mindre smarta valet, föll på en Asiatisk buffetrestaurang. Det gjorde inte det bättre att det handlade om stans bästa (Khai & Mui) så efter en del frossande chockade jag kroppen rejält vilket innebar illamående och en mindre rolig vägning i morse. Jag visste ju iofsg vad som väntade och då vi själv valt att ha en ”gottekväll” i veckan så fick det bli igår. Med andra ord så är det ”back on track” idag. Det innebär dock inte att maten blir mindre god ikväll. Bara aningen nyttigare!

Blir att jag, och M, slår samman våra kokkonster ikväll och lagar en middag tillsammans. Faktiskt något av det bästa jag vet när vi lägger krut på maten båda två. Förutom att det brukar bli himla gott så har vi alltid himla roligt i köket. Måste bara lura bort honom från dagens fotbollsmatcher som brukar ha en något okoncentrerad inverkan på min make

Raspgris med rotfruktskaka och rödvinssås samt Lakritspannacotta med kaffepuder låter väl inte helt fel. Dessutom kör vi en förrätt på Karamelliserade rödlöksknyten med fransk ost. Receptet, samt pointsvärden,  kommer givetvis under morgondagen.

Vänta nu, höll ju på att glömma Mellon. Har ju berört årets insatser under tidigare lördagar så får väl göra så även denna omgången. Mariette har jag koll på och Rolandz är väl Robert Gustavssons dansbandsparodi. I övrigt har jag noll koll på artisterna så vi får väl se om där tänds någon ny stjärna på den svenska artisthimmeln efter kvällens deltävling. Har väl inga större förväntningar men får väl ge det en chans. Om inget annat så har jag ju en god middag, och ett gott Italienskt rödvin, att se fram emot…

Trevlig Lördag

Drog iväg en tripp till Leos Lekland
Lunch på Ikea

Mina älsklingar<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top