Gott Nytt År

Godmorgon på er.. Utvilad och på ett strålande humör trots en seg förkylning som inte vill lämna kroppen.

De små har sovit hela natten, så underbart. Totalt lycka att man slippa gå upp på natten och kroppen hinner återhämta sig med en natt sömns. Jag hoppas att det växer nu och att de kommer att göra det. Visst det hänger mycket på oss att vänja av vid flaskan på natten. Får ta den fighten nu när M är ”långledig” Men igår så ökade jag jag faktisk dosen från 210-240 kanske det som gjorde susen igår?!

Nu har jag haft världens mys i sängen med tjejerna och ja Deeney med som tro sig vare tredje tvillingen. Att få ligga kvar i sängen och se på nyheterna och blogga i lugn och ro det är så GULD

Nyårsafton – sista dagen på 2016. Det har varit ett år med mycket berg och dalbana. Det absolut bästa, var givetvis när Eden och Adele tittade ut  Vilken resa! Vilken glädje och vilken kärlek. Som sagt sen har det varit en jobbig höst. Men vissa problem försvinner bara inte utan bara finns där och lurar i mossen. Men så är det ju alltid, positiva med det är att man blir starkare som person och mindre nedbrytbar.

2017 kommer bli ett ännu bättre år – Vi är friska. Ska blir kul och se hur twinsen växer på. Första stegen, första meningen m.m. De stora barnen växer och blir mer o mer självständiga på både gott och ont. Dottern och jag ska planera in mer saker och göra och hitta på mer det är ett löfte.
Träningen dras igång i Januari. Vi har en resa på 6 veckor som ska spikas (Spanien,Italien och Frankrike). Och jag är så nyfiken och välkomnar 2017 med öppna armar.

Ikväll så håller vi nyårsfesten hos Åse. Vi har de närmsta hos oss (21st totalt) lika många barn som vuxna. Ska bli så himla roligt ikväll. Hur firar ni in det nya året?

Jag önskar er ett GOTT NYTT ÅR.

Nyårsklänningen fixad.
Fick höra mycket gott om denna, så den fick följa med hem. Stora fina lockar som håller hela dagen, lovar den 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top