Vilken dag! Det mesta har gått åt pipsvängen. En bit knäcktes av från vagnen INTE KUL! Bloggen hackad igen och har stora problem med sidan. Och jag som egentligen är väldigt teknisk i normala fall får inte detta att fungera är som hebreiska för mig. Så ni får ha tålamod med mig och sidan.  Upptäckte att Edens Shepherd skor gått sönder – bara att reklamera.  Ja fy fasiken, men vagnen tog knäcken på mig. Nu väntar jag svar från Holland och se vad dom säger.

Meeeen DNA – resultatet fick jag idag 🙂 De ringde till mig och berättade (var så nyfiken så jag kunde inte hålla mig till certifikatet som kommer nästa vecka)

Så trumvirvel alla ……

Eden och Adele är …..Enäggstvillingar!

Heeeelt otroligt. Självklart har jag anat detta, men slagit bort det då jag för det mesta ser skillnad och ser mer deras olikheter än likheter. Men ja självklart är de väldigt lika utseendemässigt. Skrattar så åt det hela. Jag Och M skulle ha ett kärleksbarn, vi fick två ..så klart och inte nog med det så blev det enäggs. Så nu har vi på papper och kan svara alla som frågar i fortsättningen. Och det är självklart kul att veta själv och att kunnat berätta detta för de små när de blir lite större.