DNA -Resultat

Vilken dag! Det mesta har gått åt pipsvängen. En bit knäcktes av från vagnen INTE KUL! Bloggen hackad igen och har stora problem med sidan. Och jag som egentligen är väldigt teknisk i normala fall får inte detta att fungera är som hebreiska för mig. Så ni får ha tålamod med mig och sidan.  Upptäckte att Edens Shepherd skor gått sönder – bara att reklamera.  Ja fy fasiken, men vagnen tog knäcken på mig. Nu väntar jag svar från Holland och se vad dom säger.

Meeeen DNA – resultatet fick jag idag 🙂 De ringde till mig och berättade (var så nyfiken så jag kunde inte hålla mig till certifikatet som kommer nästa vecka)

Så trumvirvel alla ……

Eden och Adele är …..Enäggstvillingar!

Heeeelt otroligt. Självklart har jag anat detta, men slagit bort det då jag för det mesta ser skillnad och ser mer deras olikheter än likheter. Men ja självklart är de väldigt lika utseendemässigt. Skrattar så åt det hela. Jag Och M skulle ha ett kärleksbarn, vi fick två ..så klart och inte nog med det så blev det enäggs. Så nu har vi på papper och kan svara alla som frågar i fortsättningen. Och det är självklart kul att veta själv och att kunnat berätta detta för de små när de blir lite större.

2 Comments

 1. Mathilda (mammamix)
  2016-12-29

  Så som du skriver, att man mer ser deras olikheter än likheter, tror jag det är för oss med. Jag har så otroligt svårt att förstå att folk i vår nära familj inte kan se skillnad på Ludvig och Vilgot. För mig är de liksom inte mer lika än andra syskon. ? Däremot helt hopplöst att se på bilder bakåt i tiden och säga vem som är vem (speciellt som bebisar, senare syns ju många ggr personligheten även på bild) och det händer såklart att jag säger fel namn ibland. Men jag tvekar ändå, SÅ lika som dina tjejer är (för mig – förstår att du känner tvärtom, haha) eller andra enäggs, det är inte mina killar. ?

  Svara
  1. Linsalusen
   2016-12-29

   Haha precis! Självklart stakar man sig ibland och tänker hmmm vem är det nu (snabbt) Men ser oftast 99% skillnad på dom. Men ja man ser deras personligheter och hur de för sig redan nu det är nog därför man vet. Men min familj har jätte svårt att se vem som e vem. Och jag då som tittar på dina tycker det ser identiska ut. Mer lika än mina haha. Men det är väl tur att vi mammor ser skillnad på våra små 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top