God Mat, Sol & Livet…

Vilken skön helg jag har haft och vi ska inte prata om den fantastiska söndagen som har bjudit på massor av sol.

Vi har även denna helg varit och fixat och donat i trädgården, M håller på att spola plattorna på framsidan (jäkla tid det tar, så många plattor) – ingen som känner ngn som har en spolmaskin som kan komma över och spola hos oss? 😉 Annars idag så har jag har planterat lite blommor och sedan bara legat i bikini och solat, så balsam för själen.  

En otroligt god marinad till grönsakerna kan varmt rekommendera.

Sötpotatis med parmesan

 

 

Igår var det ungefär liknande dag, det var dock inte lika mycket sol men fick gjort en del ändå. Vi har planerat att poolen ska vara om 2-3 veckor, längtar efter ett dopp. Vi planerade även att göra om vår lilla walk in closet, den ska målas om , och göra mer yta för kläderna. Sen så ska jag äntligen få till mitt sminkbord med spegel. Har saknat länge att kunna sitta ner och sminka mig, känns lite lyxigare och skönare 😉

Jag äter väldigt sällan pasta, men när jag gör det så ska det vara riktigt gott! – I lördags så blev det Pasta Lumaconi med svensk oxfile,svamp,tryffel,rom,soltorkade tomater och färsk timjan. Fått många frågor om recept, det kommer i veckan 🙂

Just nu har jag en liten prinsessa bredvid mig i sängen, hon blev dålig igår med feber och ont i halsen, det var bättre fram till eftermiddagen då hon klagade på att ha jätte ont i öronen och inte hörde ngt. Så hon har åkt på ngt skit. Så jag är hemma i morgon med minis(sådan tur att jag kan jobba hemifrån med) Blir det inte bättre så blir det doktorn.

Önskar er en fortsatt skön söndagkväll. Kram på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top