Första Dagen

Tycker ni som jag att idag var det den första dagen på nya året? Igår så låg det som en tjock dimma och alla strosade i pyjamas och man hade nog lite bubblor kvar i kroppen..Men idag känns det riktigt gott, en skön start på 2018.

Det blev upp tidigt och bilen styrde mot sjukhuset i Ängelholm. Dottern skulle in på röntgen, hon får alla mina krämpor som hennes ödmjuke far brukar säga. Hon, som jag, har problem med ryggen och duktigt nog så går hon redan hos en sjukgymnast. Inte nog med det så är hon lite plattfotad – precis som jag. Skillnaden är att vi började tidigt göra en utredning på henne, så slipper hon kanske gå igenom allt som jag fick göra och att hennes rygg stärks upp redan från början.

Jag har tagit före bilderna idag, tagit mina mått och ställde mig på vågen. Jag kan lova att det var mindre roligt. Men jag har njutit på vägen upp och nu får jag njuta neråt fast på ett mer kontrollerande sätt. Skönt faktiskt, gillar rutinerna och kontrollen. Träningsskorna åkte på ikväll och vi begav oss ut, nästan hela familjen på en PW. Så himla skönt med frisk luft, men ont i ljumskarna och höften är ju lite ur balans. Måste ta tag i det, nu  i Januari ska jag boka med en PT och köra på 🙂

Nu väntas en god thaigryta till middag och pointsen skrivs ner i VV-appen. Gillar starkt nya uppdatering med viktväktarna.

En av de bästa klapparna – Lego.
Tonfisksallad till lunch – 3sp
Green Thai Curry – 8sp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top