Födelsedag, Falsterbo & Renovering

Nu just nu satta jag mig ner för fösta gången idag. Jag är helt slut i kropp och knopp.

Kan börja med att i fredags så fyllde M år, och det firades från morgon till kväll. Jag hade bokat på Nellys i stan, de hade förberett fint med flagga och bubbel vid bordet. Men måste säga att tjusningen med helheten, inredning m.m var inte som förr. Och maten överraskade tyvärr inte. Men vi hade trevlig och njöt av varandras sällskap.

I igår så var det fullt ös från morgon till kväll/natt. Jag hade fått en tid hos frisören och sen efter det så var det dags för de små att gå till kalas. Hämta dom några timmar senare för att lämna dom till A som skulle ha dom över natten, för sen att sätta oss i bilen och dra till Falsterbo till svägerskan. Vi hade verkligen tur med vädret och satt ute och njöt. och det bjöds på en super mysig kväll, med god mat, trevligt sällskap, mycket dans till småtimmarna och en musikquiz.

Idag så kom vi hem till lunch och det har varit full action fram till nu. Liams rum är äntligen klart. Mattan är lagd och möblerna inhandlades ävenidag och allt är uppe. Det är bara lite små justeringar men helheten är så klar… Jag är så färdig nu, och måste få några timmars sömn för snart är det jobb..igen.

Jag hoppas ni har haft en fin helg. Natti Natti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top