Här ska provas vin…

I samarbete med Gastrowine

Ni som följer mig på Instagram såg att jag börjat samarbeta med Gastrowine och fick min första leverans under gårdagen. Köpte hem 8 flaskor Rioja och ser verkligen fram emot att testa dessa. Givetvis tillsammans med någon smarrig maträtt.

Min vinälskande make gick ju givetvis i spin så det hann knappt gå 24 timmar innan första flaskan korkades upp. Det blev en Faula – Mitarte (212 kronor) som består av 100% Tempranillo och skulle passa bra till charkuterier, rött kött, vilt och, håll i er, efterrätter! Enligt beskrivningen skulle den vara blommig och fruktig med rostade toner. Mogen frukt med hint av träd. Balsamisk, varm och uttrycksfull. Och vilket vin!

Dagen till ära så satte vi samman en charkbricka med lite tryffelsalami, skinka och några ostar. Men vi delade dessutom på en Ceasarsallad och vinet passade minst lika bra till plocket som salladen…

Det bästa av allt är att flera av flaskorna inte finns på Systembolaget utan här är det direktimport, från deras lager i Alicante, som gäller. Just denna flaska finns dock i beställningssortimentet (dock slut i lager) till ungefär samma pris. Men det råder vi givetvis bot på då jag lyckats skaka fram en rabattkod till alla mina följare. Tänk då på att rabatten, på 10% på ett helt köp, inte gäller på deras paketerbjudande (som redan är prissänkta) utan enbart på singelflaskor.

Så vill ni, som vi, fylla på vinkylen inför hösten så är det bara att besöka Gastrowine och använda er av koden SAMONE10 när ni beställer så kan jag garantera att ni inte kommer bli missnöjda. Nä, nu ska vi fortsätta på charkbrickan och börja leta maträtter till resten av vinerna då vi köpt såväl rött som vitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top