Färdig helt enkelt!

Denna veckan och helgen sa bara pooff. Jag älskar att ha saker runt omkring oftast, men just nu känns det som att jag har inte hunnit ”andas riktigt” Denna veckan och helgen har varit så sjukt intensiv. Jobb, jobb och fotbollscup hela helgen.

Idag så jag helt slut, förkyld,huvudvärk och färdig i knopp och själv. Att vila med två minis är inte det lättaste, men nu är M hemma och underhåller och jag har slängt ner mig i soffan. Sa jag att jag har bara gått och diffsat (sa alltid min mormor = myst) i pyjamas?! Yes! Det bästa och man inte hade en enda sak på schemat – underbart.

Maken tar över kockmössan och det blir indiskt, så så så sugen på koriander så massor med det blir det. Fantasin tryter ju nu när det gäller maten, jag är väl fortfarande i ett ”semestermoode”

Nu när jag ligger ner så passar jag  på att leta efter inspiration till hösten, både kläder och för hemmet. Längtar faktisk lite efter tända ljus, mysiga plädar och tjocka tröjor. Säger inte att vädret nu är amazing, älskar våra sköna varma kvällar och sol på dagarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top