Avslappningsmassage hos Harmony & Health by AnLo

God middag!

Njuter, just nu, av en dag på stranden. Som jag nämnt tidigare så drar arbetet igång imorgon igen och då är sex långa veckors ledighet över för denna gången. Tänkte bara tipsa er om en, högst välkommen, upplevelse som jag var med om igår – Avslappningsmassage! Min rygg är, sedan många år tillbaka, inte den bästa och ibland inser man att man borde ta tillfället i akt att ta hand om kroppen och själen lite oftare än vad man hinner med om i vardagens stress. Dessutom har man tillbringat många sköna dagar på stranden där underlaget, för din rygg, kanske inte alltid är det bästa så tro mig att detta var precis vad jag behövde

Det var faktiskt föst gången som jag fick denna typen av massage men definitivt inte den sista! Vilken avkoppling för någon som har svårt att stressa ner ordentligt. Jag fick njuta i 45 långa minuter där Ann-Louise, på Harmony & Health by AnLo, gick igenom rygg, nacke, armar, huvud och ansikte! När vi väl var klara så var det en ny Samone som gick ut genom dörren med en harmonisk känsla i såväl kropp som själ. Jag kan verkligen rekommendera denna typen av massage och det lär inte dröja länge förrän det skall bokas en ny tid. Ann-Louise skickade även med mig att hon även erbjuder samtalsterapi och att om man bokar massage innan den 15 Augusti kan få 100:- i rabatt!

Bokar tid gör du via hennes hemsida www.harmonyandhealth.se eller via www.bokadirekt.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top