En tur till VANN

Efter ett fantastiskt dygn med fantastisk mat så är vi på väg hem till vårt kära Helsingborg..

Ett avbrott från blöjor, nattningar och massa uppassning så var det skönt att bara vara och koppla av.
Kan verkligen rekomendera VANN Hotell och Spa då servicen och maten var ypperlig. Dock hade jag högre förväntningar på spaet och rummen som ändå var helt ok.

Vi körde upp igår förmiddag, då vi var i krokarna så passade vi på att ta en lunch i Smögen. Dock märkte man att turistsäsongen inte dragit igång då det var väldigt lugnt och folktomt. Vilken fantastisk miljö med små vikar och pittoreska hus. Resan gick sen vidare till vårt hotell där vi genast passade på att hoppa i plurret och koppla av fram till kvällens middag.

Efter några drinkar i baren så satte vi oss till bords. Vi lät oss överraskas av hotellets två rätters som igår bestod av – Tegelrökt luftorkad gris (förrätt) och Rimmad halstrad torsk (varmrätt), båda två var amazing! Och till båda rätterna så drack vi ekologiskt vin, till grisen tog vi ett Italiensk vin som heter Bonchelli och till varmrätten så serverades vi ett glas Cono Sur från Chile. Även om att vi båda blev väldigt mätta så delade vi faktiskt en efterrätt – en chokladfondant med hallonsorbet och krossad marshmallows.

I morse så blev det en rejäl frukostbuffé och sen någon timmes spaande. Nu sitter vi bilen på vägen hem till ännu ett födelsedagsfirande då en av bonussönerna fyller tonåring. Så ikväll blir det grill och presentöppning.

Ha en skön dag på er 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top