Kom sommaren idag?

WOW – vilket underbart väder vi har haft hos oss idag. Helt fantastiskt! 

Jag har spenderat dagen under den ”snöande,doftande” häggen och bara hängt med de små. Det känns som evigheter sen man spenderade sin tid så här utomhus. Twinsen har jag knappt fått in för mellis eller lunch, utan de har bara velat vara ute och leka! Vi har ganska så stor trädgård men den är inhägnad så de kommer ingenstans. Och när fossingarna får gräs under fötterna då jäklar njuter dom.

Jag har dock hunnit med att beställa hem kläder till dom små på NEXT och åkte även ut en sväng på Väla och hade lagt undan en baddräkt som jag ville prova först innan jag köper dem båda. Det var egentligen den multifärgade som jag var ute efter men den svarta vart jätte snygg oxå! Ni hittar dom här. Men under tiden jag gick runt så hittade jag andra grejor med,  oooops haha. Bara en snygg strandväska till mig och sen kläder till sonen och de små och ett par söta skor.. Meningen var att jag skulle handla allt idag, men den snälla goa tjejen i kassan sa att i morgonbitti så hade de 20% på hela beloppet. Så why not?! Hängde undan det och köper det i morgon, man ska inte vara dum, eller hur?!

Men måste bar hylla Next igen! De har ju en extrem snabb leverans. Beställde idag och fick bekräftelse att i morgon så kommer paketet, hem till dörren! Me like!

Jag visar er imorgon min ”shoppingpåse” 😉

2 Comments

 1. Carolina
  2017-05-18

  Så söta tjejer!!
  Mvh Carolina

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-06-02

   Tack så mycket 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top