En kväll i vackra Helsingborg.

I går var den den 20:e December och dags för årets, blott, andra julbord. Nu gör det ju inte så mycket för det blir så mycket julmat ändå…

Restaurang Gastro tillhör en av Helsingborgs främsta krogar så det var kanske inte konstigt att förväntningarna var höga. Och inte blev vi besvikna heller. Vi åt så mycket mat så vi tom missade en del av utbudet. Men vad gjorde det när man var mer än nöjd?

Sprängfyllda efter maten så gick vi en runda på stan som är så enormt vacker i sin vinterskrud. Snön saknas dock men det kompenserar staden med alla möjliga typer av belysningar. Wow vad jag är glad att jag kan kalla Helsingborg min stad.

Som sig brukligt så rundade vi av kvällen med en sängfösare på Skip innan bussen tog oss hemåt innan midnatt.

Då tjejerna sov över hos mormor så chockade man kroppen rejält genom att sova till klockan 10. Både jag och M tittade på varandra och försökte minnas när vi senast sov så länge och jag lovar nästan lova att man får gå tillbaka till innan tjejerna kom till världen…

Med tanke på att alla julklappar redan var klara så har vi mest lallat rundor och njutit av ledigheten. Både jag och M siktar på att vara lediga fram till 7 Januari men vi får väl se om det löftet håller. Känner jag min man rätt så lär det säkert dyka upp ett eller två möte som måste städas av under dessa veckor. Men det är ju hans bekymmer – jag däremot skall njuta till fullo – så det så…

Nästa gång….Ska min toalett se ut så här <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top