Jag är faktiskt lite sugen på julmat. Till skillnad från andra kanske så har jag bara varit på ett traditionell julbord detta året. Så ja man har ju inte fått i sig ”julmatsdosen” 😉 Hur går det för er? Varit på mycket julbord?

Igår så hade maken julbord med sitt jobb med respektive, vi var fyra stycken så inte så många, haha. Men det var trevligt. Men då de valde bort det klassiska julmaten så hade M bokat på Ved by Maria och jag kan verkligen rekommendera stället. Mysigt miljö med sååååå god mat!!!

Till förrätt så tog jag och M Carpaccio samt vitlöksfrästa Gambas. Räkorna låg i en sådan god sås så det var bara att doppa brödet i det och ja fasiken alla gjorde det och vi njöt. Till varmrätt så tog jag vedungsbakad pizza, Tartufo med tryffel ojoj så gott! M åt plankstek Oxfilé. Det var det var det godaste köttet på länge tyckte han, och jag håller med!

Så ett tips, är ni i Helsingborg så besök Ved By Maria??