Cambrils – vi är nära nu!

Vårt tredje och sista stopp var på Cambrils. Vi bodde på Cesar Augustus som låg perfekt till allt. Stranden låg precis intill oss, ca 3 minuter gång. Fullt med butiker,barer och restauranger runt omkring Hotellet hade två pooler,spelrum, gemensamt tv-rum, stor restaurang. Vi åt bara frukost där då det ingick i priset och det kan jag absolut inte klaga på!

Cambrils kommer jag att åka tillbaka till och det blir nog samma hotell också. Så det kan jag rekommendera.

Vi hängde vid poolen mer eller mindre hela dagen. Små tjejerna älskade verkligen att bada och det är ju positivt för resten av resan. Extra roligt är att alla barnen verkligen engagerade och tar hand om sina små syskon.

Senare på kvällen så drog vi ner på strandpromenaden. M & E hittade en uteservering som sände fotbollsmatchen, Sverige – England. Så helt plötsligt satt jag med en öl i handen och en super glad man. Vi hade en kort men en skön upplevelse här. Lite försmak på komma skall, ”Spanien felling”.

Nu sitter vi i bilen och är på väg till huset. Enligt gps:en så ska vi vara framme om 3 timmar. Det ska bli rätt skönt faktiskt att landa nu. Älskar bilandet, men älskar ännu mera att vara på plats och kunna använda alla sin kläder och ha sitt. Barnen får sina rum och tjejerna sina barnsängar. Och att vi verkligen kan koppla av och varva ner!

Nu är det nära…

2 Comments

 1. Helena
  2017-06-18

  Ni verkar verkligen ha prickat mysiga stopp under redan ner! Vore jätteroligt med en inlägg om hur ni planerar era resor när ni kommit hem. Hoppas sista biten flyter på och att boendet är över all förväntan!

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-06-21

   Hej Helena. Tack :). Ja det kommer faktiskt ett sådant inlägg inom kort.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top