Ösregn och språkförbistring

När vi kom till Nimes igår eftermiddag så kom vi till världens oväder. Åskan låg precis över oss och det blixtrade som bara den och inte nog med det sååå öste regnet ner. Varmt var det dock! 

Så Nimes såg vi inte mycket av tyvärr, då även den ska vara en vacker stad med romersk prägel. Barnen vill gå över på andra sidan gatan till Mcd och käka kbällsmat. Så det fick dom ta och göra och under tiden så nattade vi dom små. När de kom tillbaka så satt de ”barnvakt” och vi drog in på restaurangen i hotellet och åt middag. Skönt att äta i lugn och ro på tu man hand.

Efter det så drog vi oss tillbaka och alla slocknade rätt snabbt. Inte konstigt, det tar på en att sitta i trång bil. 

Måste säga faktiskt att det är skönt att lämna Frankrike, väldigt fint här men gillar mitt Spanien ännu mera. Sen en sak som gör mig så irriterad över är att de envisas att prata franska när man pratar engelska. På allvar fick de inte lära sig engelska i skolan?! 

6.45 väckte mina små väckarklockor mig. två glada skitar som var hungriga. Efter det så packa vi ihop oss och fortsätter till vårt tredje och sista stopp. Nu är vi nära vårt mål 🙂 Vi körde in i Spanien för ca en timma sen och ska vara framme vid hotellet om ca två timmar. 

Går fortfarande bra, lite gnabb och så men det får man räkna med. Små tjejerna sköter sig exemplarisk, helt otroligt efter en sån lång resa.

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top