Avkopplande helg

Måndag morgon och ännu en helg kan läggas till handlingarna. Till skillnad mot förra veckan så blev detta två riktigt behagliga och lugna dagar. Efter ett rejält nattsudd, med syrran och hennes man, i fredags så var det inte mycket energi över i lördags. Det blev lite småpysslande och shopping innan kvällen bjöd på första delfinalen i Mellon. Söndagsmorgonen blev dess mer innehållsrik då lilleman blev uppringd, vid 8 snåret, då man saknade en målvakt i ett av de äldre lagen. Givetvis ville Liam spela och så fick det bli. HIF slog tillbaka Astrio, från Halmstad, med 4-2.

Småttingarna fick sitt, på lekplatsen, och sen drog jag och M en vända till Orangeriet som anordnade en dryckesmässa i helgen. Resten av kvällen gick åt till lite TV-tittande (var ju tvungen att se det nya dubbelavsnittet av Modern Family) och matplanering inför den kommande veckan. Just den kommande veckan innebär dessutom en lite tuffare utmaning då vi, en gång i månaden, försöker köra frystömning. Att rota fram det som finns och kombinera med de torrvaror vi har hemma. Dessutom att sätta en vv-touch på det hela – där har ni verkligen en utmaning!

Men jag tror nog att vi fått ihop det och nog ska kunna presentera en del spännande recept de kommande dagarna. Så håll utkik…

Nä, nu ska jag rota fram lite kläder ur garderoben för här vankas lite ”träning” i veckan. Ja – inte bara gymmet då utan på onsdag skall jag äntligen få ta del av en av mina julklappar! Då blir det salsadans med M, syrran och hennes man. Vi får väl se om de 12 onsdagar kan få oss i toppskick under våren så att man kan virvla ut i lite latinska rythmer till sommaren. Om inget annat så skall det blir härligt med lite vuxentid någon timme varje vecka.

Eden
Adele
En sväng ut till Väla med Mammi

Ost & charkricka är ju aldrig fel
Grillad fläskfilé med krämig majsröra och pankofriterad saltgurka
Mina fina tjejer

Saga min älskade stora tjej – stanna tiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top