Älsk på helgen!

Skönt med Söndag idag. Jag springer fortfarande i nattlinne och kommer antagligen att göra hela dagen. Älskar sådan här dagar även om man har svårt att inte göra ”någonting”. Men visst, jag erkänner – det har blivit en del småpillande i kök och lite städ. Ni vet saker som man har svårt att hinna med i veckorna när jobbet tar det mesta av tiden…

Annars har det varit en rätt intensiv helg hittills. I fredags hade sonen omstart i serien och grabbana slog tillbaka Ödåkra med stora siffror. Kul! Själv hade vi bästa vännerna på middag till långt in på småtimmarna. Men det är märkligt hur tiden rinner iväg när man har roligt. Å andra sidan så var det värt varenda minut med all positiv energi, och alla skratt, som följer med. dessutom hade vi, av olika anledningar, inte träffats, allihopa, sen innan vi drog till Spanien så det var på tiden.

I går var det földelsefirande, ner i Falsterbo, för barnens kusiner. Som vanligt god mat och trevligt sällskap. Vi han även med en snabb vända ner till hamnen i Skanör där svärfar ställde ut tavlor. Efter en timmes resa hem så landade vi på lite plock hos syrran och svåger. Inte för att det blev så himla sent men då är det ändå skönt med att bara få gå och dra benen efter sig under söndagen.

Hur har er helg varit?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top