Fylla på skåpet..

Mer än jag som känner att hösten är på ingång?
Känner lite olika känslor för det, älskar ju sol och värme och de långa varma kvällarna som man kan sitta ute till. Så ja jag är inte redo att släppa taget ännu! Hösten har ju sin grej, tjocka varma tröjor och huset fullt med levande ljus, vackra höstfärger. Så lite charmigt är det. Men jag är en sommartjej.

Klickade hem lite produkterför någon dag sen. Min Collagen från Dr. Dennis Gross som är en av mina favoritkrämer. Två läppennor av märket Isadora, de sitter hela dagarna och är helt enkelt bäst. Det finns massor med färger att välja mellan, jag tog följande 56 Rosewood, 52 Pralin  Vill ju inte att min solbränna ska försvinna så snabbt så Ida Warg spraytan som oxå är en av favoriterna. Solpuder från Loreal, har aldrig testat den så det ska bli spännande och se om den är något bra. Och Hawaiian sololja som får förlja med till Spanien nu  när vi åker om några veckor.

Sen så har jag två läppstift som alltid finns i väskan och ja på läpparna. Från Loreal 107 Coconut Plump och 102 Watermelon Plump – love love love

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top