Alla Hjärtans Dag

De sista dagarna har bara flugit ifrån mig och somnat tidigt på soffan. Huvudet fullt med massor och behöver bara trycka på off knappen och starta om. Så är det när man har mycket för sig 😉

Vi avverkat 2/3 fotosession med kidsen och sen har de inte alls varit hundra heller. Men vilka bilder, jag får inte lov att berätta vad det är till men förhoppningsvis snart 🙂
Men knack knack, ser ljuset och nu är de pigga och ingen feber längre. Man vågar knappt säga det! Bara maten som ska dras igång igen, de har ju knappt ätit ngt och tro mig jag har SERVERAT ALLT!

I torsdags var det Hjärtats dag ❤️ borde vara det alltid om jag hade fått bestämma! Men maken bjöd ut mig på restaurang och det behövde vi verkligen, egentid med varandra, prat om himmel och jord och havet var precis utanför. Vi åt på Via95 ett riktigt sommarställe då det ligger vid stranden och du har havet precis utanför. Här kommer det ätas i sommar 😉 Super god mat och trevlig personal, kan rekommenderas.

Avsluta kvällen på Skip och tog oss en sängfösare där sen bar det hemåt. Tack M.

Jag har sovit nästan 9 timmar i natt så jag är pigg och utvilad. Jag har varit vaken sen några timmar tillbaka och ja det är bara jag och minisarna som är uppe och härjar. De andra sover. Och det är så underbart väder ute, soligt och krispigt hoppas solen kommer skina hela dagen.

Nu ska jag göra pannkakor till folket.

PS: Håll utkik i eftermiddag då har jag ett erbjudande till er 🙂

Inte så lätt att fotografera i ett blått sken 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top