Så smidigt att komma hem och så är maten klar mer eller mindre 🙂 Det är det bästa med crockpoten!

Igår innan vi drog iväg på morgonen så startade jag den, slängde i min djupfrysta kyckling och massa goa tillbehör. Och 8 timmar senare så luktade det så gott när man kom ut i köket.

Samone BBQ kyckling … 3 Portioner 5sp p/p Kycklingen går på 1sp, två bröd 4sp. (Vill man inte ha så stark så tänka på använda mindre paprikapulver och curry paste)

  • 3 st kycklingfilér
  • 3 st morötter
  • 1 st röd chilli
  • 1 st röd paprika
  • 3 msk Felix BBQ sweet & smokey
  • ca 25g Red curry paste
  • 1/2 dl vatten
  • 1 st kycklingbuljong
  • 1 st vitlök
  • 1 st gul lök
  • salt
  • peppar
  • Paprika pulver
  • Picklad rödlök
  • Koriander
  • Majs
  • 8 st Soft taco boat
  • Vill man ha en klick sås till så är Creme Fraiche lätt paprika/chilli så gott till

Ta fram din crockpoten. Lägg ner kycklingfilerna alla ingridienserna förutom majsen, koriander och picklade rödlöken.

Låt puttra på svag värme i ca 7 timmar. Dela kycklingen med två gafflar, häll av överflödig vätska. Släng inte den utan spara den (mannen hade det som soppa idag) Fyll tortillan toppa med koriander, majs och picklad rödlök.