Alla Hjärtans Dag

Godmorgon hoppas ni har haft en skön morgon 🙂

530 ville mina tjejer vakna, lite välling i magen och lite lätt sömn till 0610 sen smög jag upp med dom och fixade frukosten till alla. Pannkakor, bulle med bulle, ägg mackor, yoghurt – ja you name it. En riktigt skön och lugn och mysig frukost blev det. Dottern smög ner med en ros till mig, gulliga unge❤

Älskar dessa morgnar utan stress, och det tyckte de övriga i familjen med. Får nog väcka dom lite tidigare varje morgon hädanefter.

Dagen till är så fick tjejerna på sig sina röda klänningar – de älskar kjolar och klänningar. Varje gång de är i sitt rum så drar de ner sina kjolar och klänningar och tar de på sig ovanför de andra kläderna 🙂

Igår var det fettisdagen, blev det någon semla för er? För mig blev det, årets första semla och den satt som en smäck! I viktväktarsyn så innehåller en semla massor med points. Och klämma en hel efter middagen orkade jag inte. Så jag och M delade på den, men sen kom dottern ner och var knäckt att hon inte fick ngn. Hon har aldrig ätit semla innan eller rättar sagt jag visste inte att hon gillade det, för hon är så kräsen när det gäller det mesta. Så ja vi delade alla tre på en semla haha. Och det var verkligen det lilla extra på kvällen, alla var nöjda. Och jag var helt nöjd med den biten och suktade inte efter mer. Min man snarare hade kunnat äta tre till. Få väl köpa varsin till Saga och M idag 😉

Jag ska strax till BVC med Adele, hon har massa torra utslag som vi måste kolla upp, inget funkar och jag har testat det mesta…

Ha en jätte fin dag ❤❤❤

Underbar morgon
Mina tjejer<3
Mysfrukost
Adele
Eden

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top