Godmorgon, jag vaknade för en liten stunds sen och passar på att smyga ner och sätta mig på terassen och njuta av en kaffe. Just nu är det lite molnigt – skönt, iallafall för stunden.

Dagarna går snabbt och man har ingen aning om det är Onsdag eller Lördag, så skönt! Igår så spenderade vi hela dagen på vår egna strand Cabo Roig stranden, det var underhållning och barnen badade för fullt. Den är ju bra för de små, för den är långgrunt, men jag tycker vattnet är sisådär. På kvällen blev det kvällsmat på M favorit restaurant – New Dehli. Och avslutade men lite karuseller.

1:e Juli redan, helt sjukt vad tiden går snabbt, vi har varit här snart en månad och på fredag så är det dags att resa hemåt. Vi har ännu inte planerat hemresan så det ska vi göra nu om någon dag. Känns jätte tråkigt att behöva lämna vi trivs ju så hör nere i vårt paradis! Och tanken att det ska behöva gå ett helt jäkla år till nästa gång vi åker ner känns väääääldigt långt! Vi kommer dock hem till ett “nytt” hus kan man säga. Huset har fått snygg ny färg, trädgården är klar, och barnen längtar hem till vår nya pool. Vi har nya laoungmöbler och ny matgrupp, så ja jag hoppas det fina vädret följer med hem så man kan njuta av allt.

Vi har faktiskt redan suttit och kollat lite smått inför nästa resa, och vi har hittat en del townhouse som vi kan tänka oss. Det som är bra är att vi har erfarenheten och vet vart vi ska leta och vad allt ligger.

Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta en skål med yoghurt och njuta av morgonen, vad som händer idag  har jag faktiskt ingen aning om. Blir det pool, blir det stranden eller blir det en liten roadtrip?! Skönt med ett oskrivet blad. Ikväll ska vi iallafall till Restaurante Rancho Blanco.