Hemma och har nästan landat

Godmorgon…

Jag har nog inte riktigt landat ännu, första natten hemma så vaknade jag mitt i natten och visste inte var jag var någonstans, var jag i Spanien i huset eller Tyskland på hotell?! Haha, M fick sig ett gott skratt i iallafall.

Jag får massor med frågor ang resan, hur planeringen går till, bilandet, pris på tull, maten där nere ja alla möjliga frågor och jag ska göra allt i min makt att försöka svara på det Det kommer kommer ett el två inlägg om denna årets resa inom kort. Under tiden så kan ni läsa mitt gamla inlägg om just resan och priser m.m här och här. Sen kan in alltid söka på – semestertrippen2015,semestertrippen2017,semestertrippen2018 och semestertrippenår2019 (finns även på IG)

Det är så himla kul att se att det är så många som har valt att göra samma resa både till mitt älskade paradis Cabo Roig samt till andra ställen.Skrollade igenom IG nu på morgonen och såg massor med fina bilder från CB och ja gud vad man saknar det. Kan man inte ta mitt hus/trädgård och flytta ner dit?? Hade det gått så hade vi flyttat pronto.

Jag kommer som sagt skriva mer om resan och hur hemresan gick, det kommer 😉 Nä vi väl var hemma på Söndag så var det dags att ta tag i huset. Kom hem till ett nystädat hus men baksidan såg väl sisådär ut. Men men nu börjar det ordna upp sig. Plockat undan och packat upp nya loungen och flyttat studsmattan och massor med andra grejor. M ska plocka upp all ogräs och den lilla gräsmattan som finns kvar på framsidan ska klippas. Och muren ska bättras på med vit färg. Så ja vi har en del att stå i, men det är bara kul.

Hejdå huset för denna gången<3

Massor med fördelar att bila är bl.a att man upplever solnedgången och soluppgången och massa annat vackert på vägarna.

Snyggar till våra gamla möbler…
Börjar arta sig med allt på baksidan….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top