Familj Livets Goda Öppna inlĂ€gg Tvillingflickorna Tvillingmamma

Valborg och knugens födelsedag ?

MĂ„ste bara börja inlĂ€gget med denna bild nedan…

Jag hade mamma pĂ„ middag igĂ„r kvĂ€ll och vi dĂ€ckade alla i soffan mĂ€tta och belĂ„tna. Efter mamma hade Ă„kt hem sĂ„ ”skulle” jag bara vila ögonen som min mormor alltid sa och kröp upp till M Ja det slutade som pĂ„ bilden. NĂ€r jag i morse tittar igenom min mobil sĂ„ ser jag denna i bildgalleriet.. DĂ„ visade det sig idag att min dotter och hennes kompis hade gĂ„tt ner för att sĂ€ga god natt strax efter 22 och sĂ„g oss sĂ„ hĂ€r och tyckte dĂ„ att hon ville föreviga bilden Haha…
Ja sĂ„ hĂ€r ser du en Fredag hos oss pĂ„ Övfre – en smĂ„barnsfamilj 

IMG_0230

Sonen Ă€r Ă„ fotbollsturnering och jag har passat pĂ„ att rymma upp hĂ€r hemma – förstĂ„r inte hur det kan bli sĂ„ stökigt pĂ„ en dag. Sen sĂ„ Ă€r vi alla olika för hade ni frĂ„gat M sĂ„ hade han sagt att det var fint hĂ€r. Men jag kan inte koppla av nĂ€r det Ă€r snyggt och prydligt hĂ€r hemma. SĂ„ det Ă€r det jag har gjort. Det Ă€r ju Valborg och jag tĂ€nkte eventuellt ta ner barnen pĂ„ stan dĂ€r tivoli m.m. Men vĂ€dret Ă€r sĂ„ trĂ„kigt, regnar i omgĂ„ngar och det Ă€r sĂ„Ă„Ă„ kallt!.

Vad ska ni hitta pÄ till Valborg?

Ska ta och förbereda maten nu – ikvĂ€ll blir det fiskburgare med timjankryddad klyftpotatis. Ska inom systembolaget och köpa ett vin som jag smakade hos syrran i Lördags. Riktigt trevligt vin –Baron De Ley ett Rioja vin fĂ„r nog bli husets röda hĂ€r hemma.

1825

Nu nÀr man Àr vaken pÄ nÀtterna sÄ har jag funderat lite pÄ min blogg,  jaghar ju valt att vara vÀldigt personlig i bloggen och skriver om det mesta om mig och vÄrt liv.. Och nu nÀr man har fÄtt tvillingarna sÄ har det blivit mycket fokus pÄ dom.. Tycker det Àr intressant att veta vad ni vill lÀsa och se mer i bloggen? Vad tycker ni?

NĂ€ nu fĂ„r jag passa pĂ„ att förbereda mat och fortsĂ€tta pyssla innan smĂ„tjejerna vaknar – ha en jĂ€tte fin Valborg

Och hÀr kommer gÄrdagens bilder pÄ de smÄ 

IMG_2933-2

Minn fina lilla Eden

IMG_2929

IMG_2679

Min lilla goa Adele

IMG_2652

Eden

IMG_2673 IMG_2674 IMG_2665 IMG_2689

IMG_2696

L pÄ vÀg till sin trÀning

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: