Valborg och knugens födelsedag ?

Måste bara börja inlägget med denna bild nedan…

Jag hade mamma på middag igår kväll och vi däckade alla i soffan mätta och belåtna. Efter mamma hade åkt hem så ”skulle” jag bara vila ögonen som min mormor alltid sa och kröp upp till M Ja det slutade som på bilden. När jag i morse tittar igenom min mobil så ser jag denna i bildgalleriet.. Då visade det sig idag att min dotter och hennes kompis hade gått ner för att säga god natt strax efter 22 och såg oss så här och tyckte då att hon ville föreviga bilden Haha…
Ja så här ser du en Fredag hos oss på Övfre – en småbarnsfamilj 

IMG_0230

Sonen är å fotbollsturnering och jag har passat på att rymma upp här hemma – förstår inte hur det kan bli så stökigt på en dag. Sen så är vi alla olika för hade ni frågat M så hade han sagt att det var fint här. Men jag kan inte koppla av när det är snyggt och prydligt här hemma. Så det är det jag har gjort. Det är ju Valborg och jag tänkte eventuellt ta ner barnen på stan där tivoli m.m. Men vädret är så tråkigt, regnar i omgångar och det är sååå kallt!.

Vad ska ni hitta på till Valborg?

Ska ta och förbereda maten nu – ikväll blir det fiskburgare med timjankryddad klyftpotatis. Ska inom systembolaget och köpa ett vin som jag smakade hos syrran i Lördags. Riktigt trevligt vin –Baron De Ley ett Rioja vin får nog bli husets röda här hemma.

1825

Nu när man är vaken på nätterna så har jag funderat lite på min blogg,  jaghar ju valt att vara väldigt personlig i bloggen och skriver om det mesta om mig och vårt liv.. Och nu när man har fått tvillingarna så har det blivit mycket fokus på dom.. Tycker det är intressant att veta vad ni vill läsa och se mer i bloggen? Vad tycker ni?

Nä nu får jag passa på att förbereda mat och fortsätta pyssla innan småtjejerna vaknar – ha en jätte fin Valborg

Och här kommer gårdagens bilder på de små 

IMG_2933-2
Minn fina lilla Eden

IMG_2929

IMG_2679
Min lilla goa Adele
IMG_2652
Eden

IMG_2673 IMG_2674 IMG_2665 IMG_2689

IMG_2696
L på väg till sin träning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top