Vakna nätter och busfrön

Alltså denna dagen har gått i all världens fart, och helt plötslig så är det kväll.

Trots en mög natt så så har jag varit ovanligt pigg. Alltså dessa två mini hullisar vaknar ju på nätterna. Why liksom?! De får sin kvällsvälling vid 19 och somnar oftast strax efter det. Sen så vaknar dom, inatt så var det 12,03 och ngn tur vid 04. Skriker och är smått ledsna och nu när de är två som väcker varandra. Inatt så tog vi in båda i sängen samtidigt, som är egentligen alltid slutar med ännu mer tårar. Antingen så snor Eden hennes snutte eller så fotar Adele Eden. Vid 04 fick vi nog, in i deras sängar varsin flaska och sen godnatt! Och M valde soffan, då hans snarkningar tar kål på mig! Värst är  när han är förkyld. Så snälla, när upphör detta? Inte med M snarkningar då haha

Hade aldrig dessa bekymmer med mina äldre barn, de sov hela nätter sen de föddes. Jag fick väcka dom på morgnarna när det spände i brösten. Och ni vet sömnen, den är viktigt. Och det är ju bra att de sover dessa fulla nätter då ibland man behöver barnvakt över natten. Och snart så kommer jag och M åka på egen-semester DÅ måste dom sova hela nätter för barnvakternas skull.

Ni som har tvillingar, har ni en som är busig och en som är inte busig? Alltså jag har mött min överman, fröken Adele. Herregud det e så mycket bus i henne, och vad hon hittar på. När hon blir påkommen så ger hon mig  ”jag bry mig inte blicken som en 15 åring skulle ha gett mig” sen så himlar hon med ögonen och lägger benen på ryggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top