Enäggs Familj Livet Livets Goda Tvillingflickorna Tvillingmamma

Energi, förrädare och sömnlös natt

Nu har jag precis sett lördagens avsnitt av Förrädarna. Ser ni den? Jag måste säga att jag har fastnat för serien och tycker att den är riktigt spännande. Ser redan fram emot nästa avsnitt

Snart blir det sängen, haft en natt som varit så jobbig och ni vet när man har en jobbig känsla i kroppen, vet inte riktigt vad det är, som bara finns där. Man somnar, vaknar, somnar och vaknar. Sådana nätterna är inte kul. Så inatt hoppas jag att den blir bättre då jag är otroligt trött…

Helgen som var har annars varit lugn och skön, precis vad jag behövde. Lite småpill i huset, energifyllda promenader vid havet och en fotbollsmatch i Malmö. Dessutom god mat och dryck – en sådär bra helg helt enkelt.

Hoppas er helg var lika skön och att ni haft en fab Måndag.

En av familjens favoriter Koreansk Ryggbiff Bowl

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Veronica
  2023-10-10 at 05:27

  Såna nätter är inte kul , själv är jag 50+ och går ofta upp flera gånger varje natt!
  Härlig helg har ni haft !
  Lägg gärna ut receptet på Koreansk bowl

  • Reply
   Linsalusen
   2023-10-10 at 11:14

   Ja fy farao alltså… Receptet ligger nu på bloggen 🙂

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av ExactMetrics