Snö,sol,vår – kan du bestämma dig?!

Vad har ni gjort i helgen?

Idag har varit en skön och soft dag med lite hemmayoga, mysa i solen dock inomhus. Det är ju kallt som attan, vaknade t.om upp till snö ja snö o snö, det var vitt på marken. Och tydligen ska det komma mer i veckan. Brrrr, jag som trodde vi gick mot våren.

  

Fredag
Hade en dejt med tandhygienisten, så himla skönt när man väl är färdig där. Man känner sig så mycket fräschare i munnen. Sen blev det en kaffe på Waynes,ganska skönt att sitta där själv ett tag och ha lite egentid. Min lunchdejten ställde in så blev lite ärende i stan och sen hemmåt. På kvällen blev det en spontan sängfösare hos sis som bara bor andra sidan gatan. Det bjöds på Hot Shot – hur gott?! Och en del snack och lite gottis.

Ett så gott vin är perfekt till Taccos


Lördag
Mellodagen eller ja semifinalen, den stooora är nästa lördag, är ju bara ett måste att se varje år. Och det är ju en tradition att se svenska samt eurovision. Solen sken upp och vi tog töserna till Oceanhamnen så de fick leka av sig och jag M hittade lä på bryggan och la oss och ”sola” lite. Älskar mitt Helsingborg, skulle nog inte kunna flytta till någon annan stad. Utomlands JA men Helsingborg är ändå Helsingborg så jag måste komma hem då och då.

Ungsbakade tomater med burrata

Maken vart sugen på pasta till middag så det fick bli – Fettuccini, panchetta, mycket citron och ett glas rött till – mums! Sen var det mello och ja de som jag misstänkte gick vidare till finalen. Sen efter det slocknade jag på soffan. Vart så trött igår, jag har en förkylning i kroppen känner jag….

Nu ska jag göra färdigt veckomatsedel och sen fundera ut på vad vi ska äta till middag ikväll – just nu ingen aning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top