Sköna Söndag

Vinglandes hem inatt med tunga steg med ett trött men med ett härligt leende på läpparna. Och jag var då nykter! Men haft ett par högklackade skor som jag inte har haft på mig sen jag blev gravid tryckte jag i mina svullna fötter – jag måste gått upp 2 storlekar känns det som. Det spelades musik i min smak och tror det eller ej jag var uppe och studsade till 2 låtar. Sen blev jag sittandes efter det och njöt av utsikten.

Vår underbara goa vän fyllde 50 år så det var en härlig fest med blandade människor. Det bjöds givetvis på god mat och massa härliga skratt. Skönt att lämna husets 4 väggar och socialisera sig med gamla vänner och nya vänner. När jag gick och la mig så hade jag en hel del ikke så trevliga sammandragningar och var nästan lite rädd själv att det skulle dras igång i natt men efter ett tag så släpptes det och partytwinsen i magen somnade nog gott när det blev tyst och lugnt 🙂

Vakande och vinglade upp som Tina Turner på en världspremiär och kroppen var helt färdig. Men det var det värt!

Idag så har vi bara haft pyjamasdag med mycket slapp i sängen. Barnen har varit lika trötta och bara slappat och inga måsten har det varit.. Såna dagar är lovely.

Nu tänker jag be maken tända en brasa och stoppa om oss i soffan och se lite skidskytte.

Hoppas ni har haft en riktig skön helg…

IMG_0375 IMG_0378 IMG_0381 IMG_0397 IMG_0385 IMG_0390 IMG_0413 IMG_0425 IMG_0410 IMG_0391 IMG_0446

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top