Fågeljakt & Shopping

Äntligen Fredag och solen skiner fortfarande ute – härlisch!

Hade varit gott att fira in fredagen med ett glas skumpa eller ett glas kraftigt Amarone vin. Men det får vi vänta med tills tvillingarna har tittat ut. Ska bli riktigt gott!

I morse spenderade jag hela förmiddagen att jaga en stackars fågel som vår svarta jägarkatt hade dragit in, och jag gillar inte fåglar eller möss som han oxå för den delen drar hem.
Fågeln flaxade omkring i vardagsrummet sen ser jag bara Zorro den svarta jägaren gör ett jätte skutt i luften och fångar den och den hamnar i hans gap. Åhhhh kryper i kroppen på mig – får panik och jagar ut katten från huset. Tror ni inte katt*** kommer in igen igenom kattluckan med fågeln i munnen. Så där fick jag jaga ut honom igen. Vilken morgon.

Passade på när jag ändå hade ångan uppe att storstäda huset, men det fick jag betala för sen med. Sammandragningar som inte var så sköna och fogarna som gjorde sjukt ont. Att jag inte lär mig!! Hjärnan vill mer än vad kroppen orkar just nu! Sa jag att jag längtar tillbaka till min vanliga kropp?!

Hade lite ärenden igår som jag skulle göra och gick in b.la på Åhlens där de hade Rea 70% på många av sakerna. Hittade lite kläder till twinsen. Så svårt med storlekar tycker jag, för man vet ju inte till 100% hur stora eller små de är när de väl tittar ut. Men har lite storlekar –  44,50,56. Blir ju 44 och 50 som jag kommer ha till en början.

Så lite finns det i garderoben och även BB-väskan är packad och den innehåller en del.
Galet förtjust i grått och gammelrosa.  Finns så mycket fint <3

Mobilbild nedan på en del som som finns i BB-vöskan.IMG_7383

IMG_0349 IMG_0359 IMG_0357  IMG_0362

De två underst hittade jag på Lindex samt på Name It.IMG_0354

IMG_0339

Klickade även hem dessa 3 plagg från butiken Name It – super fina kläder. Tycker oftast det är svårt att hitta fina barnkläder men Lindex & Åhlens och webbutiken Name It har rätt mycket att välja mellan.

13131984_Pearl_001_ProductLarge 13125161_BrightWhite_001_ProductLarge 13121347_GreyMelange_001_ProductLarge

Vagnen hämtade vi förra veckan och det blev en  Mountain Buggy Duet – en mindre tvillingvagn. Jag har alltid varit anti med dessa stora vagnar och ville absolut inte ha en sådan. Så vi hittade denna vagnen och båda blev jätte förtjusta i den.

IMG_0342 IMG_0348-Redigera IMG_0345 IMG_0346

Nu ska jag få lite i magen och förbereda maten till ikväll och byta vatten på de fina tulpanerna – älskar tulpaner!
En jätte stor FredagsKram på er…

IMG_0365 IMG_0366

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top