Grå Måndag

Trött tröttare tröttast!
Hade kunnat stå upp och sova – så otroligt trött idag.

Med tunga steg och klumpig som elefant rör jag mig runt i huset, att ta på underkläderna och byxorna är ju inte det lättaste och större kommer jag att bli. Tittar ut och positiv blir man ju inte av vädret precis Zzzz.

Spenderat en del av eftermiddagen hos barnmorska och läkaren. Jag ringde in i morse och berättade vad jag hade varit med om i helgen och vad som hade hänt och b.la hade jag en hel del sammandragningar som inte riktigt släppte.
Jag kom dit och hon lyssnade på twinsen hjärta och det slog så bra så. Hon tog ett  blodtryck som oxå jag fick godkänt på.
Sen var det dags för VUL och då såg hon att min livmodertapp hade minskat men var fortfarande stängd så det kändes jätte bra. Hon såg även ett huvud och det betyder att  1:an låg fortfarande med huvudet nere, troligtvis fixerad.
Kommer kunna se mer och får vikter och längd på tillväxtultraljudet nästa vecka – det längtar vi massor till.

Då jag har fått GBS nu under graviditeten så skickade de iväg en extra odling. Det betyder att när det väl är dags så är det viktigt att jag får antibiotika intravenöst direkt innan tvillingarna föds.
Men kontentan av det hela är att det såg bra ut och det blir inga bebisar idag eller kommande vecka. Fick starka direktiv på vila igen – jag som tycker att jag gör inget annat än att ta det lugnt.

Denna dagen försvann i ett naffs och snart är det ok att få gå och lägga sig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top