Mat,vänner,familj och tacksamhet

Vilken skön söndag vi har haft, vi har verkligen bara tagit det lugnt och gått i pyjamas hela dagen. Älskar och uppskattar dessa dagar med. Började med sovmorgon till halv elva sen så efter ”frukost” så blev det en sväng med dammsugaren och tog hand om tvätten och diskmaskinen, jag tycker det är så skönt när det är undanröjt då kan jag koppla av på riktigt. Jag och töserna hamnade framför legot och helt plötsligt så hade 2,5 timme gått. Sen blev det målning med gipsfigurerna. Jag somnade till för en stund sen i soffan och insåg klockan var 20 så då ska de små somna. Jag är så glad över denna dag, den har varit bara sådär bra – jag är tacksam.

Fredag
Nystädat hus, brasan var tänd och nästa hela familjen var hemma, saknade äldsta dottern. Sällan hon är hemma numera men ja det är väl så det blir när man snart (2 månader) blir vuxen
Jag gjorde en sådan god förrätt som jag kommer snart skicka ut recept om, till middag blev det Red Thai Nudelsoppa, och ett jätte gott vitt vin till.

Fredagsbuketten


 

Lördag
Igår så var vi hemma hos våra vänner och träffade även på andra vänner till dom. Sjukt god mat och ett fantastiskt rött till detta. Det var det godaste vin jag har druckit – jag ska ta reda på vilket det är och tipsa här till er! Mycket skratt och högt i tak och blandad skön musik och helt plötsligt var klockan nästan 2. Så det har dags att åka hem. Men visst är det märkligt att tiden går så snabbt när man har kul? Pang säger det och klockan gått mot småtimmarna.

Dags att gå på middag 🙂

 

Vi hade även kalas på förmiddag för Eden & Adele i Lördags. De hade bjudit in gamla dagis kompisar och nya skolkompisar och de hade så roligt 🙂

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top