90-talet & Tennisveckan i Båstad

Vilken helg…

Måndag förmiddag och jag har knappt hämtat mig från en intensiv och superrolig helg! I lördags kom 90-tals festen till Helsingborg och med tanke på att hela min tonårstid handlade om 90-talet så var ett besök ett måste. Det var ett glatt gäng som inledde dagen med några turer mellan Sverige och Danmark innan vi kom till festivalområdet vid 12.30! När vi lämnade så stod klockan på 23.30 och vi hade verkligen, på gott och ont, färdats tillbaka i tiden med hjälp av artister som Haddaway, Alban, Da Buzz, Caramel, Alice DJ, Scooter mfl. 11 000 besökare och ett riktigt bra genomfört arrangemang precis in hamninloppet till Helsingborg! Vad hade tur med vädret och då vi befann oss på VIP-området så behövde man varken köa till matstånd och toaletter utan allt flöt på grymt bra! Jag hoppas att man anordnar fler konserter på detta området då det bra ligger några minuters gångväg från stadskärnan

Efter några timmars sömn så var det bara på med ansiktet och vidare till Båstad och Swedish Open. Har varit där några gånger men aldrig stannat på en hel match men denna gången var M inbjuden till Singelfinalen med både skumpa och mat och det ville man ju inte missa. Ett jättetrevligt event och faktiskt rätt skönt att kunna sitta och sola på läktar plats och samtidigt njuta av tennis i världsklass! Sen var ju både mat och dryck super!

Nä, måndag och tillbaka i vardagen! Nu ska de stora barnen väckas. Hade egentligen planerat en dag på stranden men trots värmen så är det lite muligt så de får bli trädgården och därför fick de fortsätta sova lite längre medan jag och twinsen fick en förmiddag för oss själva.

Hur har din helg varit?

En liten fika hos mormor

Hallonjakt med mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top