Sommarprodukter

Hellre 38 graders värme med sol i Spanien än denna fuktiga , jobbiga värmen som vi har i Sverige just nu. Idag är det ingen sol  utan ganska så molnigt, alla fönster är öppna men det hjälper knappast (nu kan man ångra att man inte har AC här) Precis som ni alla andra så har även vi en gul gräsmatta och växter som kan orkar längre att stå i krukan. det enda som växer just nu är ogräset och blåbären 🙂

Skulle bara sticka in och berätta om vilka produkter jag hade med mig på resan och som blev min räddning i sommar.

Olaplex – är en bra reperation för håret, har kört lite små kurer med den sen förra sommaren.

Revlon nutri color creme 931 – En inpackning med färgpigment.

Redken Shampo & Balsam – Shampo som skyddar håret från solens UV-strålar och avlägsnar mineraler, klor och saltpartiklar från håret samtidigt som det bevarar intensiteten i färgat hår.

Silvershampo –  Dusy Care & Maria Nila.

Hårolja –  Nashi Argan, arganolja och linfröolja som reparerar , ger näring och glans på en och samma gång.

Skydd mot värmestyling – Uniq one all in one hair treatment.

Inpackning – Kerastase Resistance

När man är utomlands så är det mycket sol och bad. Jag undvek oftast att blöta ner håret men när jag väl gjorde det så körde jag alltid en kur i håret. Badar du i poolen som oftast innehåller salt & klor så tvätta håret i duschen innan. Mitt hår blev inte gult,grönt,blått och inte alls torrt. Älskar dessa produkterna och de kommer alltid följa med mig, ja jag kommer även ha dom hemma.

Olaplexen körde jag 4 ggr dom 4 veckorna jag var nere. Nashi oljan är fantastisk, håret har blivit så mycket tjockare och finare. Den kör jag varje dag, morgon och kväll i torrt hår.

Så här är lite tips till er 🙂

Om några veckor ska jag boka tid till min frisör, ska färga botten och ta bort dom varma partierna som inte försvann förra gången, men annars är jag så nöjd med håret. Gillar det vita/beiga/silvriga håret 🙂 Nu ska det bara bli långt igen 🙂

Ha en fin lilllördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top