Quasimodo & Piglördag

Känner mig som ngn har kört över mig, ont i kropp och knopp. Nacke,skuldra,höft gör så ont just nu. Jag får nog ta och ringa min kiropraktiker och ber henne göra en jäkla återställning på mig. För just nu känner jag mig som en  quasimodo!!

Nu är jag på väg och ska hämta mina små på förskola, lämpa av dom hos min mamma och sen vidare och inhandla till gäst-toaletten. Kan tyvärr inte ställa allt på plats få vi inte får lov att gå på golvet. Men man kan ju alltid skruva ihop det 😉

Min lust att laga mat och att lägga upp igen har kommit tillbaka. Älskar ju att göra det, men ibland så försvinner gnistan men gäller att gånga upp den när den visar sig lite snabbt. Räknar min smartpoints igen igen, skön nästan en lite befrielse. Skönt att kunna ha koll på vad jag äter. Sen så kör jag inte slaviskt, blir jag bortbjuden eller ngt liknande så självklart kommer jag att tänja på det. Sen så har jag fortfarande min ”äta vad jag vill dag utan att tänka” De får mig att inte tappa suget igen. Som jag skrev i ett inlägg innan om just kroppshetsen (som du kan läsa här) så handlar ju inte min viktnedgång om att passa in i vårt samhälle, utan att jag ska må bra i kroppen.

Apropå mat, så jäkla hungrig och smart som jag är så glömde jag min mat hemma, resterna av soppan igår. Men men jag får ta den i morgon. Ikväll så blir det hemmagjord kebab, funderar på om jag ska göra en sallad eller om jag ska slå till och göra kålrots-pommes till, ja jag får suga på den 🙂

Glöm inte att det är piglördag, så hem och släng av arbetsuniformen, hoppa upp i soffan och släng upp fötterna på bordet och häll upp ett glas vin/bubbel/ och njut 🙂 Kram på er.

1 Comment

  1. anneli
    2018-10-03

    Jag håller med dig, viktminskning ska definitivt inte handla om att passa in i samhället.
    Jag gör inte det, jag gör det för jag vill må bra 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top