På djupet. .

Detta har nog tagit mig ja några veckor att skriva… När jag väl har suttit mig ner och börjat skriva så har det alltid varit ngt som har kommit i mellan.. Jag har hunnit med både mat resan till Karum och kräftskiva samt M 40års fest. Så jag ligger på väldigt mycket bider;-)

Just nu sitter jag och letar efter spa hotell typ där du kan komma dit och bara få vara, att få rensa kroppen och själen från dålig energi och kunna läka sig själv inifrån och ut. Skulle vilja lära mig att meditera jag tror att många människor behöver det. Yoga är ngt som jag har testat och skulle vilja göra igen, skönt för kroppen. En djupgående massage som går in på djupet och efteråt så e man en ny människa.. Ja ngt sådant behöver jag och nu!

Helgen som var så höll jag i en överraskningsfest för M, han visste inget alls. Fick lura iväg honom några timmar så jag kunde förbereda dukning och mat. Jag hade bjudit hans vänner och alla vi överraskade honom när han kom hem. Det var verkligen jätte lyckat! Och M blev sååå glad! Han fick jätte fina presenter av sina vänner och familj. Och en av mina presenter var en tatuering som han har tjatat om i ett antal år och nu ska han göra den om 2veckor. Kommer bli sjukt snyggt! Jag är själv väldigt sugen på att göra fler, vi får se kanske bokar in en tid efter M tatuering 😉

Sitter även och kikar på resor, och skulle behöv komma iväg lite, Irland lockar där e så underbart människorna är bara så underbara. Jag jobbade där under några månader i skoltid och blev små kär faktiskt. Jag bodde och jobbade i Cork och det var mig en små mysig stad. Skottland skulle jag vilja besöka med. Sen London som jag besökte förra året och blev In love with! Jag skulle vilja åka dit innan Jul, skulle vilja uppleva London jultid. Så ja det e mycket man vill;)

Nä nu ska jag fortsätta jobb med att redigera bilder, har en leverans av dem nu till helgen, alltid lika kul och spännande att visa kunden resultatet.

XOXO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top