Ceasarsallad

Älskar du oxå Ceasarsallad?! Tycker det är mättande och super fräscht och så himla smidigt,

Jag marinerar två kycklingfiléer med salt,peppar och soja och lite sweetchilli. Låter den stå och gotta sig några timmar. Sen in i ugnen på 200g ca 25-30 minuter,

Steker sedan upp bacon och låter dom rinna av sig på lite hushållspapper. Sen är det bara att portionera ut salladen, baconet,kyckligfilé,parmesanosten och dressingen.
Voila nu är din Ceasarsallad klar 🙂

IMG_3629

IMG_3631

 

Torsdag och snart är det helg. Tycker personligen att veckorna går i världens fart och vi är redan i slutet av Mars. Det betyder om 3 månader är det dags att dra utomlands i några veckor. Det är ngt som hela familjen längtar efter och behöver. Sol,värme och inga vardagliga måsten. Har dock inte riktigt spikat än vad det blir men vi vet vart vi vill åka.

d_playa_calpe_alicante_t0300244.jpg_369272544

Min 100 -dagar går mot sitt slut och ja det har gått bra, lite tråkigt bara men inget sug efter socker speciellt mycket. Nu har jag exakt 23 dagar kvar *tjohooo* Men det betyder INTE att jag kommer kränga efter mina 100 dagar. Utan kommer unna mig ngt gott då och då.
Positiva är att saften har försvunnit helt från denna familjen. Barnen tog sig ett glas eller två då och då. Men med tanke på att vi inte dricker det och inte har serverat det så har inte heller barnen efterfrågat det. Så den är helt slopad här hemma. Skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och dra i väg på lite ärenden. Hoppas ni får en fantastisk solig Torsdag.

Stor Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top