Naj Naj!

Detta med att ändra till vintertid har jag aldrg brytt mig om innan egentligen. Men man märker när man har smått att skillnaden finns. Jag har en litet tjej som ALLTID vaknar tidigt medans Eden alltid sover längre. Så i morse tyckte Adele att det var dags att gå upp 0430? WHAT vad händer? Det är alldeles för tidigt för oss att gå upp.  Lite kli och lite övertalning så låg hon kvar åtminstone en 30 minuter till. Det har varit prat om att vi ska slopa vintertiden tror jag det var, och bara köra på sommartid. Det tycket jag är helt rätt, låt det vara samma tid hela tiden så slipper man böket med att ändra osv.

Ja då är det höstlovsvecka för barnen och vi vuxna jobbar. Dock är jag ledig idag, så det blir lite extra mys. Sonen fyller 11 år Onsdag och jag ska fixa det sista på hans presenter. Ja och ni vet ju hur det är ni med stora barn, ju äldre dom är desto dyrare blir det.

Vad ska ni hitta på på lovet?

Helgen som var så så hade vi M syster med familj på middag och övernattning och igår så hade vi vår årliga kåldolmemiddag, jag kommer aldrig tröttna på kåldolmar,kokt potatis och gräddsås mums. Hem och sen svida om till pyjamas och sen var det nano nano för mig 🙂

Har ni haft en bra helg?

Fläskytterfilé med ungsrostade grönsaker och proseccosås Blev Lördagens middag.
Mjölkchokladkräm med lakrits och hallon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top