Morsdag och loppisfynd

Vilken skön helg vi har haft.

Solen har verkligen visat sin bästa sida. I Lördags så spenderade vi hela dagen på stranden. Martin missade att smörja sig (hur han nu kunde göra det) och jag kan säga så att han fick sota för det sen! Fy vad han hade ont. Har ni doppat er något i havet? Jag gjorde det och kan säga att fy fasiken så kallt det var. Kommer inte göra om det på ett väldigt bra tag här hemma!

På kvällen så tände M grillen och bjöd på – Filet steak ”Louisana Style” med ugnsmarinerade grönsaker.

I veckan så hittade jag ett maffigt skåp på loppis och i Söndags så var vi och hämtade det. Den kommer bli så himla snygg när jag är klar med den och det kommer passa in så fint när renoveringen av nedanvånigen är klar. Så jag längtar lite tills jag kan sätta händerna på den.

Sen packade vi in oss i bilen och skulle bara ute och cruisa,  vi hamnade bla i Skälderviken. Vi har det väldigt vackert här nere.
Vi åkte sedan tillbaka till Helsingborg och tog en lunch på en restaurang. Då smög Saga fram med en present (var ju morsdag) 😉 och där i låg ett jätte fint halsband från Edblad, jag har tittat på det ett tag och velat köpa det. Men nu kom dom med det Sen så hade S bakat en smarrig  kladdkaka med vispad grädde till. Så jag har haft en helt amazing helg.

Jag hoppas ni har haft det lika bra.

  

Eden har snott Adeles napp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top