Lyon

Lämnar ett vackert Lyon bakom oss. Nu väntar fyra timmar till franska gränsen och sen sex timmar ner genom Spanien sen är vi framme 🙂

Igår efter 16 timmar så hamnade vi i Frankrikes näst största stad, Lyon. Bodde på ett lägenhetshotell i Lissieu som ligger i utkanten – Garden & City. Inhägnat område med små hus runt omkring. Stor pool som barnen hoppade direkt i. Kan lätt tänka mig att bo där igen om man ska hit.

Måste bara säga att jag e så imponerad av barnen – inte ett ljud på hela resan ”när är vi framme” ”det är jobbigt” ”jag vill inte mer” utan dom skötte sig fläckfritt. Men tror oxå att det beror på att vi hr förklarat för dom innan resan vad som gällde och förberedde dom på det mesta. Sen M som ORKADE sträckköra så länge?! Helt otroligt! Vi hade några få kissepauser och sen 2 powernaps stopp.

Tyvärr blev det ingen sightseeing av staden då det regnade och vi var alla trötta och hungriga. Så vi hamnade på en Bar & Grill restaurang och barnen fick beställa vad de ville ha och sen så hamnade vi rakt i säng. Ingen protest alla däckade mer eller mindre direkt.

Nu har vi fått ungefär 6 timmar sömn – satte klockan på fem i morse. Måste säga att det var lättare att väcka dom så tidigt än att väcka dom klockan 7 när det är skoldag haha. Tror nog de längtar till huset i Calpe.

Så nu har vi packat in oss i bilen och fortsätter vår färd – körde igenom Lyon och jisses så vackert det är här, lite synd att man inte hann upptäcka mer av staden. Speciellt nu när solen låg på nu på morgonen.

Hej så länge 🙂

IMG_6698_1 IMG_6702_1 IMG_6703_1 

  IMG_6704_1 IMG_6709_1 IMG_6710_1 IMG_6711_1 IMG_6717_1 IMG_6733_1 IMG_6737_1 IMG_6757_1 IMG_6761_1 IMG_6766_1   

      

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top