Lavendel, förkylning och avkoppling.

EN förkylning som inte släpper, ena stunden känns det som att det är på bättringsvägen och sen änder de snabbt. Idag kännar jag mig bakfull, twinsen har vaknat vid en konstig tid i natt och sen tidig tidig morgon. Vet bara att de har ätit mycket och bökat runder. Så idag är denna mamma mucho trött! Och jag längtar sååååå efter fulla nätter med sömn!

Jag misstänker att twinsen är enäggs, när de låg i magen så sa läkaren att de var 50/50 och att vi fick ta reda på det senare när tjejerna hade fötts. T.om läkaren tittade på dom och sa att dessa måste vara enäggs. De hade dock 4 tunna hinnor i mellan men delade på en moderkaka. Ja vi få se. det betyder inget för mig om de är enäggs eller tvåäggs  men kan vara kul för tjejerna att veta samt att jag kan ge svar på det varje gång någon frågar.

Viljan – två tjejer som vet redan vad dom vill. De är gärna ute efter samma leksak på lekmattan då drar dom i den ihop, ryter till lite antingen slutar med att den andra rullar vidare eller så börjar de att tugga på handen på den andra. Vid matdags ohoj då måste det gå undan annars får man en utskällning från dom båda. Och gud förbjude om maten tar slut innan de blir mätta  då e man illa ute.

Spenderade hela dagen hos mamma idag i hennes underbara sköna trädgård. Plockat äpplen och päron om varannat och legat i solstolen och luktat på lavendeln runt omkring mig. Verkligen så balsam för själen att vara hos mamma

Eden
Eden <3

IMG_5350 IMG_5359

Adele <3
Adele <3

IMG_5418 IMG_5425 IMG_5433 IMG_5441 IMG_5443 IMG_5446 IMG_5459

Att få känna gräs för första gången är väldigt spännande
Att få känna gräs för första gången är väldigt spännande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top