Kärlek Nöjd och Lycklig

Idag har det varit ryggläge hela dagen, M tände brasan och vi kröp upp i soffan, vi har varit barnlediga fram till nu, min Goa påg kom precis hem.
I alla fall vi har legat i soffan hela dagen, slumrat till i mellan åt, härligt att höra det knastrande ljudet från brasan.

Julafton hos oss igår och det var lika trevligt som vanligt när vi träffas❤️ Mycket mat, mycket godis och mycket skratt. Är fortfarande mätt och kommer nog vara ett tag till haha.
Alla barnen var jätte glada och nöjda med sina julklappar så tomten har varit duktig även i år 🙂

Tydligen har jag varit jätte snäll iår, jag fick en resa till mitt älskade London. Han hade skrivit massa lappar och läste upp för mig och det var bara kärlek jag blev så rörd och glad! Han hade kontaktat min chef och bokat semester och allt, han hade verkligen tänkt på allt❤️ Hotellet är jätte fint och ligger centralt, vi kommer att testa Jamie’s Italian restaurang, gå på fotboll (M favoritlag heter Watford FC och de spelar när vi är där och sen SHOPPING  och massa mys och framför allt egentid! Längtar, åker om 1,5 vecka!

Kram på er

 

Aftereight kladdkaka 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svärföräldrarna

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top